Aanmeldingsprocedure:

U wilt inburgeren, maar weet niet hoe? Taal naar werk helpt u graag op weg met deze beknopte weergave van onze aanmeldingsprocedure. Tijdens een eerste intakegesprek zullen wij al uw vragen proberen te beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

 

 

 

Toets:

Tijdens de intake zal een toets aan u voorgelegd worden, zodat wij uw niveau vast kunnen stellen. U vindt de toets op de site van Kleurrijker (let op: de tijd begint meteen te lopen). De intake zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, inclusief de toets. Zonder de toets duurt dit ongeveer een half uur.

 

Advies:

Aan de hand van een gesprek en de uitslag van de toets zullen wij een advies aan u uitbrengen over het te bewandelen traject. Bij akkoord zal er een contract worden opgemaakt, dat door u ondertekend dient te worden.

 

Startprocedure:

Nadat het ondertekende contract bij onze administratie binnen is, zal de startprocedure in werking worden gezet. U ontvangt het lesmateriaal op uw huisadres thuisgestuurd en los daarvan krijgt u ook een uitnodigingsbrief voor uw eerste lesdag.

 

Wachtlijst:

Het kan incidenteel voorkomen dat u niet direct in een klas geplaatst kan worden. Als dit gebeurt krijgt u hier natuurlijk tijdig bericht over. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk in de les te laten starten.